led dimmer

Zo zorg je voor een leuke avond met je geliefde

Na een langdurige, drukke werkweek is iedereen wel toe aan ontspanning. Waar de een graag het avontuur opzoekt, heeft een ander meer behoefte aan een wat relaxte avond. Een gezellig etentje met je geliefde, een filmavond op de bank of een gezellige spelletjesavond met vrienden. Door een lekker diner op tafel te zetten zul je een romantische sfeer creëren om samen lekker te genieten. Vervolgens zet je jullie favoriete Netflix-serie aan en kunnen jullie wel urenlang kijken. Maar hoe zorg je nu dat het een beetje romantisch wordt?

Het beste eten voor een leuke avond 

Als man mag je best wel een keer je vriendin of vrouw in het zonnetje zetten. Soms vergeten de mannen een beetje hoeveel vrouwen wel niet doen. Wassen, strijken, koken, eventueel kinderen halen en brengen van school en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Zet daarom eens een goed diner op tafel waarmee je jouw geliefde eens flink kunt verrassen. Je kunt haar natuurlijk meenemen naar jullie favoriete restaurant, maar door zelf eens de handen uit de mouwen te steken kun je zelf in de keuken staan. Wat dacht je van een mals stukje biefstuk, stoofvlees of een ander gerecht, waarna je nog een overheerlijk dessert hebt gemaakt. Door de sfeer zal het eten nóg lekkerder smaken!

Zorg voor de juiste verlichting

Tijdens een gezellige, romantische avond, mag je de sferen hier ook wel een beetje naar maken. Het is natuurlijk om gewoon het licht van de woonkamer aan te zetten, maar kaarslicht zal het diner nog romantischer maken. Kies verder in het huis eens voor led verlichting! Overdag of in de avond kun je deze vol laten branden, maar op een avond als deze zou je ze nog kunnen dimmen. Met een led dimmer zet je de verlichting op zijn meest lage stand, waardoor het beeld van de film goed te zien. Nu nog zorgen voor de popcorn en een rode wijn, zodat de filmavond kan beginnen!

Je bent de casanova van de avond

Wellicht dat je dit nu aan het lezen bent en kan je hier absoluut niet aan denken. Wanneer je nu denkt dat je dit absoluut niet gaat doen, is het misschien juist goed om het te doen. Je vrouw of vriendin mag ook eens een keer in het zonnetje staan, wat jij gaat realiseren! Steek je handen maar uit de mouwen, haal wat lekkers in huis en de keuken is een avond helemaal van jou! Kies een leuke film uit en de casanova van de avond kan aan de slag! Veel succes!

Geef een reactie