rondreis Costa Rica

Rondreis Costa Rica: de ultieme tip voor je vakantie

Ben jij opzoek naar een vakantie vol natuur, prachtige stranden en vulkanen? Zoek dan niet verder. Het doel van jouw reis is dan Costa Rica. Een rondreis Costa Rica brengt je op de meest fantastische plaatsen en je zal je die reis voor de rest van je leven herinneren. Costa Rica is een prachtig land waar je veel bijzondere landschappen en culturen zal ontdekken. Dus ben jij nog opzoek naar een vakantie, zoek eens een rondreis Costa Rica op. Nog niet overtuigd. Ik zal je in dit blog uitleggen waarom je juist voor dit land moet kiezen.

Heel veel natuur

Als je een echte natuurliefhebber bent dan kom je in Costa Rica echt aan je trekken. Costa Rica beslaat maar 0,03% van het aardoppervlak, maar het land bevat maar liefst 5% van de biodiversiteit van de wereld. Dat is veel voor zo’n klein land. Om het nog sterker te maken, een kwart van Costa Rica is beschermd natuurgebied. Dus daar valt heel veel te ontdekken. Wat kun je dan zoal tegenkomen als je op expeditie gaat in je vakantie? Ook het dierenleven is zeer gevarieerd dus afhankelijk van het gebied waarin je rondtrekt kun je wasberen en prairiehonden tegenkomen, maar evengoed miereneters en meerdere soorten apen. Het mooie van Costa Rica is dat het twee werelddelen in een land combineert. In de natuur ontdek je Noord-Amerikaanse invloeden en ook Zuid-Amerikaanse. De variatie is enorm. Ben je een spotter van bijzondere vogels, dan is Costa Rica ook een reisbestemming voor jou. Maar liefst 850 soorten vogels zijn er in de natuurgebieden te ontdekken. Om het nog maar niet te hebben over de talrijke amfibieën en reptielen. Al moet je daar natuurlijk wel van houden.

Rondreis Costa Rica: een must

Ben je niet zo’n dierenliefhebber en ga je meer voor avontuur of gewoon relaxen? Geen nood, ook dat kan tijdens een rondreis Costa Rica. Heb je eens zin om een echte vulkaan te bekijken, dan heeft Costa Rica er een flink aantal waarvan er momenteel vier actief zijn. Dat is natuurlijk een groot avontuur. Houd je het liever bij een veilig dagje strand? Dat kan ook. Costa Rica kent prachtige stranden aan azuurblauw water. Als je daar eenmaal bent, wil je nooit meer weg. Kortom, Costa Rica heeft voor ieder wat wils. En wil je het allemaal, dan regel je dat gewoon tijdens je rondreis Costa Rica. Dus aarzel niet langer en boek de reis van je dromen!

Geef een reactie