wastafel

Fris jezelf eens lekker op!

We willen ons altijd wel opfrissen. Voordat we in de avond lekker in ons bed stappen, vlak na het opstaan of wanneer je naar een belangrijk evenement of een gebeurtenis. Kortom, er is altijd wel een reden om jezelf op te frissen. Waar de een zich heerlijk op kan frissen onder de douche, doet een ander dit graag bij de wastafel. Heft heeft zo allebei zijn voordelen en is ook voor verschillende doeleinden te gebruiken. Wat komt nu overeen tussen een wastafel en een douche? Wat zijn de verschillen en wat is aan te raden? Laten we eens wat voorbeelden geven!

Een wastafel, waar kun je hem allemaal voor gebruiken?

Een wastafel, voor sommigen een ideale uitvinding. Wanneer je jezelf bijvoorbeeld snel wilt opfrissen, is een wastafel ideaal. Maak een washand nat en haal deze snel door je gezicht heen. Om je helemaal op te frissen is een douche natuurlijk een beste uitweg, maar er zijn meer voordelen. Zo kun je gemakkelijker je haren föhnen, gel aanbrengen in je haar en meer als je voor een wastafel met spiegel staat. Scheren heb je zo gedaan en zorgt ervoor dat je jezelf niet open haalt onder de douche!

Een doucheruimte, toch iets beter?

Nu is het natuurlijk niet dat je er met alleen een wastafel al bent. Zie een wastafel meer als een soort extra middel die je kunt gebruiken om jezelf op te frissen. Verder zijn er nog vele dingen die je met behulp van een wastafel kunt doen. Om jezelf goed op te frissen, is een douche natuurlijk het beste uitgangspunt. Hier ben je zo opgefrist en kun je jezelf ook eens goed insoppen en bijvoorbeeld je haren wassen.

Verder kun je ervoor kiezen om een badkamermeubel toe te voegen aan de badkamer. Een mogelijkheid is om een badkamermeubel te plaatsen onder de wastafel, of om hier een combinatie van te maken. Tegenwoordig zie je bijvoorbeeld veel wastafels die  bevestigd zijn in een badkamermeubel. In het badkamermeubel zou je bijvoorbeeld je handdoeken, scheermessen en / of make-up neer kunnen leggen, zodat je altijd alles bij de hand hebt!

Even kort samengevat

Een wastafel is dus geschikt om jezelf op te frissen, maar ook om je te helpen bij het doen van uiterlijke verzorging. Denk bijvoorbeeld aan het scheren, het föhnen van je haren en meer! Verder zou je alle toiletspullen kunnen opbergen in het badkamermeubel, samengevoegd met handdoeken. Op deze manier kun je vanuit de douche, gelijk een handdoek pakken, om je vervolgens klaar te maken bij de wastafel en het badkamermeubel!

Geef een reactie