Wist je dat… dit mijn favoriete aankopen zijn?!

In deze blog zal ik voor jullie mijn favoriete aankopen van de laatste tijd op een rijtje zetten. Waarom? Gewoon omdat ik dat heel leuk vind! En wie weet heb jij net een financiële meevaller gehad of wat geld bij elkaar gespaard, en word je hierdoor wel geïnspireerd. Maar niks is verplicht natuurlijk. Dus geen zorgen, je portemonnee hoeft niet geplunderd te worden. Al zou het natuurlijk wel een trigger kunnen zijn om iets te gaan kopen… Sorry allemaal! 

Mijn grootste aankoop 

Mijn grootste aankoop is die ik de laatste tijd heb gedaan, is een auto kopen. Nadat ik een aantal keer een lease-auto van mijn werk heb gehad, vond ik het nu tijd om eentje zelf te gaan kopen. Na een tijd sparen had ik eindelijk het geld bij elkaar en moest het maar eens gebeuren. Toch duurde dit nog langer dan ik dacht, want ik wilde wel zeker weten dat ik de juiste koos. Na eindeloos auto’s testen kwam ik dan eindelijk mijn droomauto tegen: de volvo v40 occasion. Wat een prachtauto is dit zeg! En daarnaast zit en rijdt hij extreem comfortabel. Ik ben nu al bang dat ik nooit meer een andere auto wil… Zeker een aanrader dus! 

Mijn lekkerste aankoop

Mijn lekkerste en middelgrote aankoop was eigenlijk heel spontaan. Ik had altijd een prima koffiezetapparaat. Zo’n Dolce Gusto met cupjes waar je heerlijke cappuccino mee kunt zetten. Toch was ik altijd wel benieuwd naar een apparaat met koffiebonen. Alleen deze zijn ook echt enorm duur. Mijn verstand zei dus altijd dat ik niet in de winkels moet gaan kijken naar zo’n apparaat of mijn koffie moest gaan vergelijken met ‘bonenkoffie’.  Maar toen een vriendin van mij een nieuw koffiezetapparaat wilde, werd ik toch meegesleept naar de winkels. Zoals je misschien wel kan raden kon ik het niet laten om toch koffie te gaan proeven. En ja hoor: ik ging met een koffiezetapparaat de deur uit! Gelukkig had ik bij het kopen van mijn auto niet alle extra’s erbij genomen, dus financieel compenseerde dat een beetje. En hoe je het ook wendt of keert: ik ben nog steeds dolgelukkig met mijn nieuwe koffiezetapparaat. Hij helpt me elke ochtend weer aan een goed humeur! 

Mijn meest comfortabele aankoop

Tot slot wil ik mijn meest comfortabele aankoop met jullie delen. Dit was iets wat ik deze winter erg goed kon gebruiken als koukleum. En ook de maanden januari en februari zal je me nog hierin rond zien paraderen. Ik heb namelijk bij de Hunkemoller een heerlijke fleece pyjama gekocht. Het is een soort hoody, maar hij is net zo lang als een jurk. Je kan je er dus helemaal in oprollen op de bank. Heerlijk! Voor maximaal 40 euro kan je al eentje aanschaffen. En als je het nog extra comfortabel wil maken, raad ik je aan ook een paar heerlijk zachte sloffen erbij te kopen. 

Geef een reactie