last minute spanje

Tips die je moet weten om een leuke vakantie in Spanje te beleven

De zomerperiode is weer aangebroken en voor veel mensen betekent dat één ding, vakantie. Massaal vertrekken we met onze koffers richting warme oorden. Vaak staat de vakantie al een tijdje op de planning en is maanden van tevoren al beslist wat de vakantiebestemming gaat worden. Het verblijf is al geregeld, de vlucht al geboekt en de duur van de vakantie al bepaald. Echter, is dit niet voor iedereen weggelegd. Soms is het pas later in het jaar bekend wanneer jij op vakantie kan. In dat geval heb je altijd nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld een last minute Spanje te boeken! Het voordeel is de hoge korting die je kan pakken door op het laatste moment je spullen te pakken en te vertrekken. Je voorbereiding is dus minimaal vergeleken met de vroegboekers. Om te weten waar jij straks aan toe bent in Spanje helpen we je met een aantal tips die van jouw last minute vakantie een succes maken!

Dansen in de zon

Om te beginnen is Spanje natuurlijk een zonovergoten land. De gehele zomer schijnt de volle zon op het land. Hierdoor is het nagenoeg altijd lekker weer. Dat is natuurlijk ideaal voor een mooi feestje. In spanje bruist het van de gezellige barretjes. Maar ook als je zin hebt in een groot feest in een discotheek kan je je in Spanje prima vermaken. In steden als Barcelona en Valencia vind je de prachtigste clubs gelegen aan het strand. Je kan dus altijd even de buitenlucht in om te dansen. Dat is misschien nog wel leuker dan los gaan in de club. Van al dat dansen krijg natuurlijk dorst. Dus dat betekent shotjes! Tequila is in Spanje goedkoper dan bier dus jullie wegen zullen regelmatig kruisen tijdens feesten. Mocht je nog een stapje extravaganter willen feesten? Dan kan je altijd naar het absolute feesteiland van Europa. Jawel, ik heb het over Ibiza. Het is er wel flink prijzig maar feesten kan je er als nergens anders. 

Heerlijk gouden stranden 

Spanje heeft gigantische kustlijn. Langs deze kustlijn bevinden zich prachtige zandstranden. Je kan er dus zonder heerlijk vrij op rondlopen. Dat is met een kiezelstrand wel anders. Je kan in alle rust je handdoekje deponeren en voor middagdutje gaan. Nog niet bruin genoeg? Smeer je dan eerst goed in en het zonnen kan beginnen. Ben je een meer actieve vakantieganger dan moet je de strijd aan gaan met de robuuste golven die de zee produceert. En voor de echte sportievelingen is het ook een absolute aanrader om langs de kust te hardlopen. Geniet van het prachtige uitzicht over de zee, de palmbomen en de mooie mensen om je heen. 

Geef een reactie