Een goed werkende telefoon om mee te nemen op vakantie

De vakantie periode staat natuurlijk voor de deur en dat betekend dat je weer mag genieten van de zon en strand en mooie herinneringen maken. Maar dan wil je natuurlijk wel dat jouw telefoon optimaal werkt. Want zonder een goede telefoon, kan jij die leuke momenten niet vast leggen. En dat zou toch eens zonde zijn. Want dan kan je nooit de meest grappige en onnozelen momenten vast leggen op film. Want ja, je wilt wel terug kunnen kijken naar de leuke momenten die je beleefd hebt.

Een goede camera om foto’s te maken.

We weten allemaal dat anno 2019 foto’s erg belangrijk zijn. Want je wilt wel leuke vakantie kiekjes plaatsen op Instagram of een ander social media platform. Want ja, daar leven we bijna allemaal voor. Daarom is het goed, wanneer jouw telefoon niet optimaal meer werkt. Om voor dat je op vakantie gaat, een telefoon reparatie te laten doen. Zodat wanneer je op vakantie gaat, jouw telefoon optimaal werk. Want dan kan jij de mooiste foto’s van allemaal maken en kan je iedereen thuis jaloers maken met de leukste vakantie kiekjes. 

In gevallen van nood is een goed werkende telefoon erg fijn.

Je weet maar nooit, en je wilt er eigenlijk ook nooit aan denken, maar er kan altijd wat mis gaan op vakantie. En dan hoef je niet gelijk van het ergste uit gaan wanneer je overvallen wordt, in elkaar geslagen wordt of iemand in coma in het ziekenhuis terecht komt. Nee elke scenario die je bedenkt kan gebeuren, maar dat betekend niet dat het gaat gebeuren. Maar wanneer iemand bijvoorbeeld gewoon ziek wordt omdat hij het verkeerde heeft gegeten, of wanneer iemand zijn enkel tijdens het stappen goed verzwikt. Dan wil je wel gewoon het thuisfront laten weten wat er aan de hand is. Je hoeft er geen groot spannend verhaal van te maken, maar gewoon wat er gebeurt is en wat de status op het moment is. Wanneer je ouders alsnog kan vertellen : Goh het gaat gewoon goed verder. Dan is er niets aan de hand. 

Een goed werkende telefoon is niet alleen leuk om de vakantie geheel van voor en achter en terug vast te leggen. Maar ook om te communiceren met het thuis front. Tuurlijk, geen nieuws is goed nieuws. Maar af en toe nieuws brengen, en eventueel krijgen, is best wel fijn.

Geef een antwoord