Dit zijn de modetrends voor aankomend voorjaar

Een nieuw jaar betekent nieuwe modetrends en ook al is er al een maand voorbij je kunt je nog steeds verdiepen in de trends voor aankomend voorjaar. Trends bepalen uiteraard niet wat je wel en niet kan en mag dragen qua kleding maar het kan er wel voor zorgen dat je kledingkast weer even wordt opgefrist. Want zeg nou zelf, soms ben je gewoon even toe aan een nieuwe garderobe. Van felle kleuren tot aan de klassieke trenchcoat, we hebben alle trends van dit voorjaar hier voor je op een rijtje gezet.

Laat je zien 

Hoe feller, hoe beter! De dames op de catwalk gingen je al in grote getalen voor. Je mag gezien worden dit voorjaar en dat doe je uiteraard het beste door felle neon kleuren te dragen. Van neon roze tot neon geel, oranje of groen. Zo’n opvallend item kan aankomend voorjaar in ieder geval niet ontbreken. Uiteraard is het misschien niet het meest geschikte kleding item om te dragen naar je werk maar in je vrije tijd komen deze kleuren helemaal tot hun recht. Hoe je zo’n felle kleur combineert in je outfit? Met een simpele jeans of basic top of als je echt durft, met een andere felle neon kleur. Ben je benieuwd naar een tof modemerk met uitgesproken items voor mannen? Check Black bananas dan eens! Deze items zijn modieus en tijdloos, en als je geluk hebt scoor je een musthave voor een mooie prijs in de Black bananas sale.

De tijdloze trenchcoat 

De trenchcoat mag zich oprecht een klassiek en tijdloos kledingitem noemen. Dit kledingitem zien we jaarlijks weer terugkomen op de catwalk en we moeten toegeven, zo’n jas maak iedere outfit af. Van een zakelijke look tot een casual look, de trenchcoat kan je overal bij matchen. En voor welk model of welke kleur je kiest maakt ook niet uit. Zowel de klassieke modellen als de opvallende exemplaren doen het erg goed. Misschien gewoon van beide een exemplaar aanschaffen?

Het pak voor vrouwen 

Een pak is niet alleen meer voor mannen, ook vrouwen mogen hierin gezien worden. Een net colbertje met een bijpassende pantalon staan een vrouw net zo goed als een man. Daarom was het ook geen verrassing dat deze look veelvuldig op de catwalk verscheen de afgelopen tijd. Een pak is uiterst geschikt als zakelijke outfit maar ook als vrijetijdskleding doen deze kledingitems het zeer goed. Heb je nog een feestje ’s avonds? Wissel je ondershirt dan gewoon om voor een hemdje met kant en jouw hele look is omgetoverd.

Je bh mag gezien worden 

Ook de BH-trend is nog steeds helemaal in. Je kunt het kanten hemdje van hierboven uiteraard vervangen door een mooie kanten bh of je kunt er andere mooie outfits mee maken. De trends is uiteraard alleen geschikt voor feestgelegenheden en vrijetijdsmomenten. Op je werk kunnen ze deze trend misschien iets minder waarderen. Draag je bh dus in combinatie met een colbertje of met een transparant of semi-transparant bovenstukje gemaakt van kant of mesh.

Geef een reactie