De reis van mijn verhuizing

Verhuizen, het is iets wat ontzettend veel stress met zich mee brengt en zeker in deze tijd is het niet de perfecte timing om over te gaan in een nieuw huisje. Toch ben ik een van de personen die nu toch echt gaat verhuizen. Aan de ene kant vind ik het heel leuk. Ik ben al weken bezig met mijn eigen spullen uitzoeken en bepalen wat ik wel en niet mee neem naar mijn nieuwe stekkie. Ik heb mijn eigen logica hierin en probeer alles wat me erg gelukkig maakt mee te nemen. Alles waar ik over twijfel, gooi ik gewoon weg. Ik neem jullie graag mee in mijn reis van verhuizen, wat mijn wensen zijn voor mijn nieuwe huisje en hoe ik het allemaal aanpak. Ben jij benieuwd? Lees dan zeker verder!

Spullen uitzoeken

Je eigen spullen uitzoeken is echt een stuk lastiger dan je misschien van tevoren zou denken. Het liefst neem je alles mee, want stel je gooit iets weg wat je later nog wil gebruiken… Dat is een gedachte waar ik een beetje last van heb. Uiteindelijk zijn de spullen die je als eerste pakt, de spullen die onmisbaar zijn. Alles wat blijft rondslingeren en waar je goed over na moet denken, zijn misbaar. Daarom denk ik bij elk prulletje waar ik over twijfel of het me gelukkig maakt. Aan de hand van deze gedachte sorteer ik. Het is zeker een flinke klus, maar als je er eenmaal mee bezig bent is het nog leuk ook! Muziek aan en gaan met die banaan.

Mijn wensen

Toen het zeker was dat ik over kon gaan naar mijn nieuwe huisje, ben ik als een gek Pinterest afgegaan en heb ik al mijn wensen opgeslagen. Zo wil ik al een hele tijd, ook in mijn oude huis, een maatspiegel. Ik ben altijd best bezig met mijn outfits en vind het dan ook wel prettig om gewoon een grote spiegel te hebben. Ook in de breedte vind ik het fijn als die lekker ruim is. Alle spiegels die je bijvoorbeeld in de Ikea ziet zijn lang, maar niet breed. Een maatspiegel is dus ideaal. Ik kan mijn eigen maatspiegel ontwerpen qua grootte en breedtes en dat is perfect voor mij. Een tip van mij: Glassby ontwerpt zo’n maatspiegel voor jou! Ook zorgt Glassby voor het juiste maatwerk voor jouw huis! Je hebt keuze uit standaard spiegels met natuurlijk verschillende afmetingen, maar ook maatwerk is een dienst die Glassby aanbiedt. 

Geef een reactie