Bestel bij besled – led panelen 60×60 expert

Laatst was het kantoor van werk helemaal verbouwd. Toen ik de foto’s zag van het eindresultaat viel een ding me vooral op. De mooie weggewerkte verlichting die aan het plafond hing in plaats van die lelijke TL-bakken. Ik kwam er achter dat er LED panelen in het plafond verwerkt waren, en ik wilde hier wat meer over weten! Vandaar deze blog, veel leesplezier!

 

Wat zijn LED panelen eigenlijk?

Laten we eerst eens wat uitgebreider ingaan op wat een LED paneel eigenlijk is. Zoals de meeste lezers wel zullen weten is LED verlichting de vervanger van de gloeilamp. LED staat voor ‘light-emitting diode’, wat vertaalt naar een licht uitstralende diode. De reden waarom de LED vervanging is voor de gloeilamp omdat het energiegebruik veel efficiënter is. Daardoor gaan de lampen ook veel langer mee, omdat ze minder snel doorbranden door die efficiëntie. Dan door naar het LED paneel. Dit is een paneel voor in of op het plafond waar LED verlichting in zit. Je kijkt niet rechtstreeks in de lampen in het paneel, maar er zit een soort wazige laag tussen het paneel en de lampjes. Hierdoor krijgt het hele paneel een gelijkmatige uitstraling van licht. 

 

Besled – de LED panelen 60×60 expert

De meest veelvoorkomende vorm van zulke panelen is het paneel van 60 bij 60 cm. De panelen zijn dus aardig groot, en geven daarom veel licht. Besled – LED panelen 60×60 expert – is de grootste website in Nederland waar je voor een goede prijs zulke LED panelen koopt. Zoals op de site te zien is, zijn er ontzettend veel verschillende soorten. Niet alleen verschillen ze in formaat of vorm, maar ook in kleur! Zo heb je ook andere panelen dan de variant van 60×60. Daarnaast zijn er ook ronde panelen. En tot slot dus panelen in verschillende kleuren. Zowel van de buitenkant als verschillende kleuren lampen. 

 

Waar kun je LED panelen allemaal op toepassen?

De panelen van besled – led panelen 60×60 expert – kun je op veel manieren toepassen. De gebruikelijkste manier is om in een systeemplafond de panelen te verwerken. Zo krijg je de meest strakke afwerking die mogelijk is. LED panelen komen erg vaak voor in kantoren. Daar is een strakke afwerking erg belangrijk, veel licht belangrijk, en kunnen lampen erg in de weg hangen. Maar je kunt een LED paneel natuurlijk ook heel goed ophangen in je huis. Denk aan plekken waar je veel licht nodig hebt, bijvoorbeeld de keuken. Om ze mooi weg te werken kun je dan een verlaging van hout aan het plafond maken. Hier kun je dan de panelen in inbouwen, en dan ziet het er super strak en professioneel uit!

 

Geef een reactie