Hulp van online helderzienden kan soms erg prettig zijn

In deze tijden hebben veel mensen zich extra bewust van hun energie. Sinds Corona zit ik namelijk in mijn eentje thuis. Je hebt dan veel meer tijd om voor jezelf eens goed te reflecteren. Hierdoor merkte ik al snel dat ik niet helemaal goed in mijn vel zat. Dat heb ik wel eens vaker, en ik denk iedereen wel eens! Daarom probeerde ik goed op mijn voeding te letten en lekker veel naar buiten te gaan en ook wat sporten hier en daar. Toch hielp het allemaal niet. Ik merkte dat ik vooral heel erg in zat over de toekomst. Dit is natuurlijk altijd een moeilijk punt, want niemand weet hoe je toekomst er uit gaat zien. Ik denk dat de Corona-crisis er een schepje bovenop heeft gedaan. Ik vraag me daardoor steeds vaker af of de toekomst erger of beter wordt dan nu. Omdat al zulke gedachtes binnenhouden helemaal niet gezond is besloot ik om hulp te gaan zoeken. Na wat googlen op het internet kwam ik uit bij online helderzienden. Dat is iets waar ik normaal gesproken niet aan had gedacht, maar het leek me nu leuk om wel uit te proberen! Daarom schrijf ik deze blog over helderzienden en waar ze je precies mee kunnen helpen. 

 

Wat doen helderzienden precies?

Een helderziende is een persoon die heldervoelend, helderhorend en of helderwetend is. Dit betekent dat deze persoon beelden, gevoelens en energieën kan oppikken die jij als gewoon persoon niet kan zien. Dit zijn dingen die wel heel veel invloed op je kunnen hebben. Helderzienden kunnen je dan vertellen wat er invloed op je heeft. Daarnaast kan een helderziende net als een medium ook contact leggen met geesten en overledenen. Een online helderziende werkt via het internet. Dit is vaak op basis van chatfuncties of videobel gesprekken. 

 

De hulp van helderzienden als je energie niet goed zit

Niet alle helderzienden maken alleen contact met overledenen of geesten. De meeste zijn er juist om vragen van het leven te beantwoorden. Denk hierbij aan vragen gerelateerd aan je carrière of studie of over relaties en liefde. Zelfontwikkeling en persoonlijke coaching zijn ook veelvoorkomende onderwerpen, en dit is ook waar ik vooral mee zat. Tot slot kun je ook vragen stellen over het gedrag van je kind. 

 

De hulp van een online helderziende

Ik besloot dus met een online helderziende te chatten naar aanleiding van mijn vreemde energie. De vrouw die ik sprak vertelde mij over de verschillende problemen waar ik onderbewust mee worstelde. Vervolgens heeft ze me goed advies gegeven hoe ik deze op een rijtje kan zetten. Dat probeer ik nu, en ik voel me al stukken beter. Hoe het werkt snap ik niet, misschien is het wel gewoon je hart luchten tegenover iemand. Hoe dan ook, het was fijn om met een online helderziende te praten.

 

Geef een reactie