Werk in Den Haag vinden

Als je aan de slag wilt met een uitzendbureau Den Haag georiënteerd, dan ben je op zoek naar Binck. Ik kwam deze partij tegen omdat ze een uniek aanbod hebben waar je makkelijk in kan stappen. In mijn geval was dit de job van verkeersregelaar.

Verkeersregelaar

Hoe wordt je verkeersregelaar? Bij Binck hadden ze dat al helemaal uitgestippeld. Ik kon daar een paar daagse cursus gratis volgen om in kneepjes van het vak te leren. Het was een serieuze cursus waar je ook echt dingen kon leren. De vergoeding was ook prettig. Hoewel je niet veel qua achtergrond nodig hebt behalve de cursus heb je wel een baan met inhoud. Ik had altijd bij veel banen dat ik nooit zozeer wist of ik het nou wel of niet goed deed. Alles was vertraagd, in team verband en afhankelijk van allerlei dingen waar ik niet per se het gevoel bij had dat we er veel controle op uitoefende. Als verkeersregelaar heb je de feedback meteen. Kort gezegd, als je het niet goed doet gaat men toeteren. Het hielp me focus te houden en lekker door te werken. Daarnaast heb je ook meteen resultaat. Het was voor mij meteen merkbaar wat de positieve invloed van mijn werk was als de ene rij auto’s soepel na de ander door kon.

Lekker buiten

Daarnaast vond ik het weer verfrissend om buiten te zijn. Vaak zat ik binnen tegen een scherm aan te staren. Langzamer zeker gaven mijn slechte gewoontes steeds meer druk op mijn lijf. Opeens begon ik mijn onderrug te voelen en mijn schouder. Dat eerste omdat ik vaak te ver naar voren leunde als ik naar mijn beeldscherm keek. Dat tweede kwam omdat ik te vaak mijn hele gewicht aan het leunen was op mijn rechter arm. Vaak had ik dan halverwege mijn arm op het bureau geleund en hing ik eraan. Op zich kan dat, tenzij je de muis erbij gebruikt. Dan span je jouw schouderspieren aan op een hele gekke manier. Ik had er thuis altijd last van, ik ging er zelfs raar van op de bank zitten. Als verkeersregelaar voelde ik in het begin mijn benen wel, maar meer op een fijne rozige manier als ik thuis was. Na een paar weekjes had ik geen last meer van mijn rug en schouder. Voorlopig blijf ik het dus wel doen, ook als het regent. Kijk ook een keer bij ze om te kijken of het iets voor jouw is.

Geef een reactie