korset

Verwen jezelf met deze tips!

Me-time

Soms voel je je als vrouw wat minder zeker over je lichaam. Natuurlijk kunnen we dan tig keer tegen je zeggen dat je er echt wel mag zijn en er geweldig uit ziet, maar als jij je nou eenmaal zo voelt gaat dat er vaak lastig weg. En soms mag zo een dagje ook best hoor! Er is altijd wel zon na de regen en zolang je er niet vast in komt te zitten is het heus niet zo erg. Maar zorg dat je wel jezelf blijft verwennen, zo voel je je snel genoeg weer mooi. Ik heb een paar tips voor je hoe je dat zou kunnen doen. Gun jezelf met deze tips wat me-time!

4 tips

Tip 1: verwen je handen, voeten en nagels. Door even een momentje voor jezelf te nemen en deze aandacht aan jezelf te geven voel je je snel weer mooi. Koop een lekkere handcreme, scrub je handen en vijl je nagels. Zeker met behulp van een polijst-vijl krijg je prachtige nagels. Daarnaast werkt het ontspannend om lekker even met jezelf bezig te zijn

Tip 2: Ga naar de kapper. Je hoeft heus niet een radicale nieuwe coupe uit te proberen, maar het kan een verademing zijn om even de puntjes bij te laten knippen en weer wat model in je kapsel aan te brengen. Daarnaast is dat getut aan je haar natuurlijk heerlijk. Lekker laten wassen en daarna laten föhnen.

Tip 3: Verzorg je huid. Je huid heeft het hartstikke zwaar. Er gaat kleding over heen, je zweet en er komt regelmatig zon op. Neem bijvoorbeeld een goede scrub mee in bad en smeer je daarna in met bodybutter. Heerlijk!

Tip 4: En als je je na al deze tips nog steeds niet mooi voelt heb ik nog een laatste tip: dress to impress! Zorg dat je je mooi voelt in je eigen kleding. Verwen jezelf met een mooi kledingstuk, of draag iets er onder om je zelfverzekerder te voelen. Ik draag zelf vaak, naast lingerie, een korset onder mijn kleding. Daardoor lijkt mijn taille toch wat slanker en voel ik me altijd zelfverzekerder. Korsetten zijn er in veel kleuren en maten en bestaan ook in soorten die vrijwel niet zichtbaar zijn onder de kleding. Zeker onder een jurkje kan dit heel mooi staan.

En jij?

Welke tips heb jij om jezelf af en toe toch even goed te verwennen?  En voel je je daarna ook werkelijk beter? Laat het achter in de reactie!

Geef een reactie