Verpakkingen: van lp’s tot wijn

Tegenwoordig is de verpakking van een product bijna net zo belangrijk als het product zelf. De industrie die achter alle verpakkingen zit is in de afgelopen jaren dan ook ontzettend erg gegroeid. Er komen steeds meer verschillende soorten verpakkingen bij die ook allemaal verschillende kleuren en maten hebben. Hierdoor is er voor elk product momenteel wel een correcte verpakking te vinden. Het belangrijkste van de verpakking is dat het leuk oogt voor de consument. Zo is het dus noodzakelijk dat de consument mede door de verpakking uiteindelijk het product zelf graag in huis wil halen. Naast het helpen bij de verkoop, kan een verpakking natuurlijk ook beschadiging voorkomen. Dit is voor het product zelf misschien wel het belangrijkste onderdeel waarbij de verpakking kan bijdragen. Maar welke verpakkingen zijn hedendaags nou het meest populair?

Lp-hoezen

De lp hoezen zijn uiteraard favoriete verpakkingen in de muziekindustrie. Deze lp hoezen zullen ervoor zorgen dat de lp’s, die van zichzelf vaak al redelijk kwetsbaar zijn, op de juiste manier beschermd zullen worden. Het gebruik van de hoes kan voorkomen dat er krassen op de lp ontstaan. Deze krassen kunnen een directe impact hebben op de werking van de lp’s, doordat de ingedraaide geulen er juist voor zorgen dat de muziek van de lp afgespeeld kan worden. Uiteraard zijn er verschillende soorten lp’s te vinden en daarbij horen ook altijd diverse soorten albums. Daarom zijn er tevens verschillende soorten hoezen voor de lp te verkrijgen, zodat er voor elk album een geschikte hoes te vinden is. Zo is er voor elk van jouw albums een geschikte hoes te vinden, die de lp mooi zal bewaren en tevens goed zal beschermen. 

En zakjes 

Naast de lp-hoezen zijn er natuurlijk ook verpakkingszakjes voor veel verschillende soorten producten. Voor elke soort gelegenheid is er dan wel een geschikt zakje te vinden. De zakjes zijn in ontzettend veel verschillende varianten te verkrijgen, waardoor het lastig zal zijn om een product te vinden dat niet in één van de zakjes zal passen. Voor kerst is het bijvoorbeeld erg leuk om te kiezen voor de klassieke rode en witte verpakkingen. Wanneer er een mooie fles wijn gegeven wordt als cadeau bij een verjaardag is het aan te raden om te kiezen voor een mooie wijn tas, die vaak in verschillende kleuren, zoals rood, wit of zwart, te verkrijgen is. Daarnaast zijn er nog cadeauzakjes te vinden in bijna alle kleuren van de regenboog, waardoor het onmogelijk is om niet de geschikte kleur voor de gelegenheid en het product te kunnen vinden. 

Geef een antwoord