Shortlease zakelijk: gewoon doen!

Leasecontracten: we kennen het nog wel. Daar zat je vroeger jaren aan vast. Natuurlijk, wel voorzien van een mooie auto die keurig onderhouden werd en waar je geen omkijken naar had, maar toch: je zat er jaren aan vast. Dat bleek voor veel mensen toch een enorme drempel. Want jaren vast zitten aan een contract kan je enorm veel geld kosten als blijkt dat je de auto eigenlijk niet meer nodig hebt. Dus stonden veel mensen huiverig tegenover het leasen van een auto. Maar ja, er zijn natuurlijk genoeg momenten te bedenken dat je toch echt een auto nodig hebt, maar dat deze dan niet direct voorhanden is. Een groot probleem, vooral voor de zakelijke rijders onder ons. Maar gelukkig is daar nu een oplossing voor: shortlease zakelijk. En uit ervaring kan ik zeggen: dat moet je gewoon doen.

Shortlease zakelijk: de voordelen

Shortlease is de uitkomst voor mensen die gruwelen van lange contacten. En als flexibele ondernemer ben ik er daar een van want er zijn periodes dat ik met een auto prima uit de voeten kan in mijn bedrijf, maar er zijn ook drukke periodes rond bepaalde feestdagen dat ik een tweede persoon moet inhuren die het liefst met een tweede auto de producten bij de klanten bezorgd. En daar is shortlease zakelijk uitstekend voor geschikt. Want na een maand is je contract dagelijks opzegbaar. Bovendien heb je, als dat nodig is, nog dezelfde dag een auto tot je beschikking. En verder heb je alle voordelen van leasen: onderhoud wordt voor je gedaan, bij reparaties krijg je vervangend vervoer, de verzekering is ook geregeld en dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Het enige wat je zelf moet doen is tanken. Natuurlijk heb je ook een ruime keuze uit automerken en types zodat je echt een auto kunt kiezen die op dat moment voldoet aan je vraag. Bovendien zijn de auto’s echt representatief en ook dat is belangrijk.

Onbezorgd rijden

Shortlease zakelijk is voor mij als ondernemer een zorg minder eerlijk gezegd. Mijn vervoer is goed en ik hoef me verder niet druk te maken om die auto’s. Ik rijd onbezorgd mijn producten naar de klanten. Shortlease is echt een uitkomst, zeker voor de zakelijke rijder. Dus verdiep je eens goed in de opties en laat je goed informeren. Grote kans dat je tot de conclusie komt dat deze mogelijkheid van leasen wel heel goed bij je past!

 

Geef een antwoord