Het land van de fiets

Of het nu ver weg of dichtbij is, van Belgie tot China en van Rio de Janeiro tot Addis Abeba, op al deze plekken in de wereld is de automobilist de baas van de wegen. Als fietser moet je goed uitkijken dat je niet van de sokken wordt gereden. In veel steden in de Verenigde Staten (bijvoorbeeld Dallas) is het zelfs praktisch onmogelijk om je van A naar B te verplaatsen in een ander voertuig dan een auto. Veel steden in de wereld maken recentelijk steeds meer ruimte vrij voor de fietsen, maar geen land ter wereld zal zo vriendelijk worden voor fietsers dan Nederland. In steden als Amsterdam, Utrecht en Groningen beweeg je je een stuk sneller per fiets door de binnenstad dan in een auto. Bovendien beweegt het zwaartepunt van onze infrastructuur alleen nog maar verder naar de fietser. Wegen waar auto's de scepter zwaaiden veranderen in wegen waar auto's te gast zijn. Nederland is een land voor fietsers en dit zal nooit veranderen!

Een transportfiets is ideaal voor het tijdperk van de fiets

Nu we steeds meer waarde hechten aan gezondheid, duurzaamheid en een goede luchtkwaliteit, is het ook voor u een overweging waard om voortaan de wereld per fiets tegemoet te treden. De beste manier om over te stappen op een nieuwe leefstijl als fietser, is de aanschaf van een nieuwe fiets. Op dit moment geldt de transportfiets als een goede allround-fiets. De transportfiets is robuust, trendy en (de naam verklapt het als) erg geschikt om bagage mee te vervoeren. Dit maakt het een geschikte fiets voor zowel een stadse als een landelijke omgeving.

De verschillende opties bij een transportfiets

De transportfiets verschijnt als transportfiets heren en als transportfiets dames. Het verschil hierbij bestaat uit het al dan niet aanwezig zijn van een bovenbuis. Daarnaast verschijnt de transportfiets in een elektrische en niet-elektrische versie, en in een versie met en zonder versnellingen. Daarnaast kunt u uw transportfiets kiezen in een breed scala aan kleuruitvoeringen. Wat wel hetzelfde is in alle modellen van transportfietsen, is dat ze allemaal zowel voor als achter een bagagedrager hebben. Samen met het stevige frame, maakt dit de fiets bijzonder geschikt om bagage op te vervoeren. De transportfiets is een geschikte fiets voor de hectiek van de binnenstad. Net zo goed is de transportfiets geschikt om met de neus in de wind door te polder te trappen. Waar u zich ook bevindt in Nederland fietsland, denk bij uw volgende aanschaf eens aan een transportfiets!

Geef een antwoord