kattenbak

Een fancy kattenbak voor een fancy kat

Ik ben gek op katten, mijn kat krijgt alles wat zijn hartje begeert. Dit klinkt misschien gek, waarom zou je een dier zo erg verwennen? Maar de manier waarop ik mijn kat gekregen heb maakt mijn band met hem extra bijzonder. In deze blog vertel ik meer over mijn lieve kat en hoe ik alles voor hem wil betekenen. Daarnaast ben ik echt een glamour persoon, en is mijn kat dus een echte glamour poes. Voor ons alleen de mooiste producten! Veel leesplezier!

Hoe Henk de kat bij mij is gekomen

Mijn kat, genaamd Henk, heb ik op een vrij bijzondere manier gekregen. Ik was een keer met een van mijn goede vrienden mee naar een verjaardag. Die verjaardag was van zijn oom en tante. Deze mensen waren echt dierenliefhebbers, en hadden dan ook onder andere drie honden. Dit waren van die enorme keffers. Zelf voor mij iets te heftig, en sowieso heb ik als rasecht kattenmens wat minder met honden. Op een gegeven moment raakte ik aan de praat met de tante over haar liefde voor dieren. Toen vertelde ze me dat ze niet alleen honden had, maar ook een kat! Dit vond ik gek, want ik had de kat nog niet gezien. Ik heb een soort zesde zintuig voor katten, en heb altijd direct door als ze in de buurt zijn! Wat bleek, het arme beestje was zo bang voor de honden dat ze zich constant verstopte onder de bank. De tante vertelde dat ze het zo ontzettend sneu vindt dat de kat alleen tevoorschijn komt als de honden uitgelaten worden. Ze vroeg vervolgens aan mij of ik hem niet wilde overnemen, omdat het diertje zo geen leven had. Ik had zo medelijden met het beestje dat ik direct ja zei! Zo ben ik dus aan Henk gekomen.

Het verhaal van de fancy kattenbak

Het duurde voor Henk enorm lang totdat hij wat gewend was aan zijn nieuwe leven. Eerst heeft hij zich maanden onder de bank verstopt. Vervolgens, toen hij doorkreeg dat er geen honden meer in huis waren, begon hij stiekem wat te lopen als hij dacht dat ik het niet doorhad. Nog weer later liep hij het hele huis door. Pas na meer dan een half jaar durfde Henk naar buiten. In al die tijd probeerde ik Henk met alles over te halen om minder bang te zijn. Bij elk geluidje schoot hij weer terug onder de bank. Ik had een ontzettend fancy kattenbak voor hem gekocht, maar daar durfde hij helemaal niet op. Steeds ging hij naast de bak naar de wc. Toen ik uiteindelijk, na weken struggelen, zijn oude bak weer neerzette, was het probleem direct verholpen. Ik bedacht me toen dat zoveel mogelijk herkenbare dingen voor Henk het beste waren om minder bang te worden. Die dure kattenbak was dus in eerste instantie een miskoop.

Hoe is het afgelopen met Henk en de kattenbak?

Inmiddels zijn we vijf jaar verder, en is Henk energieker en actiever dan ooit tevoren. Ook is hij heel nieuwsgierig, en bijna nergens meer bang voor! Omdat we het hele gewenningsproces samen hebben gedaan heb ik een diepe band met het beestje. Gelukkig mocht ik ook uiteindelijk die lelijke kattenbak inwisselen voor de glamour kattenbak! Nu straalt mijn beestje op een bak die niets minder is dan wat hij verdient!

Geef een reactie