Sporten in de zomer? Deze activiteiten zijn ideaal!

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe sport die je deze zomer kunt uitproberen? Sporten in de zomer is heerlijk omdat je het lekker in de buitenlucht kunt doen. Wil je tijdens de zomer dus fit blijven én nog meer tijd in de buitenlucht doorbrengen? Lees dan deze blog en probeer een nieuwe buitensport uit! 

Lekker padellen

Tijdens de lockdown heeft een nieuwe sport de opmars gemaakt in Nederland: padellen. Het is een mix tussen squash en tennis en je kunt het spelen met een team van twee of vier. Het leuke aan padel spelen is dat het sneller gaat dan tennis omdat de baan kleiner is en omringd is door glazen wanden. Daarnaast is het heel makkelijk om te leren en enorm leuk om te spelen: een absolute aanrader dus! 

Persoonlijk vind ik padel spelen bij https://thepadellers.nl/ de beste opties. De banen zijn gloednieuw en ze hebben meerdere locaties verspreid door Nederland. Zo kun je padel spelen dichtbij Sloterdijk maar kun je ook in Amsterdam-Zuid terecht voor een potje. En ook buiten de randstad zijn er meerdere locaties waar je zowel indoor als outdoor kunt padellen: echt ideaal dus. Tot slot hebben de padelbanen van ThePadellers altijd een gezellige horecagelegenheid, dus kan je na afloop nog gezellig een drankje drinken met je teamgenoten.

Suppen

Heb je zin in een wateractiviteit, maar vind je surfen nog net iets te gevorderd? Suppen is een superleuke activiteit waarbij je zowel plezier hebt én sportief bezig bent. Win-win dus! Je kunt tegenwoordig op heel veel plekken dichtbij het water een sup huren. Zo kun je suppen door de grachten van Amsterdam, maar is het ook mogelijk bij je favoriete meer of voor de daredevils zelfs in de zee! Hartstikke leuk om te doen, maar hou wel rekening met een redelijk grote kans dat je het water invalt…

Zwemmen

Als je aan een warme zomer denkt, dan denk je aan een plons in lekker fris water. En hoe fijn is het als je dit ook nog kunt combineren met een beetje lichaamsbeweging? Daarom is zwemmen een ideale sport voor in de zomer. Je verbrandt er veel calorieën mee, krijgt er mooie spieren van én het is goed voor je conditie. Ideaal dus! De meeste zwembaden hebben ook een buitenzwembad waar je lekker baantjes kunt trekken. Lekker afkoelen en tegelijkertijd werken aan een fit lichaam: ideaal dus!

Geef een reactie